Βαθμολογία

«Δεν πωλείται ο Ομπαμεγιάνγκ»!

Ξεκάθαρος σχετικά με τις προθέσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εμφανίστηκε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Τσορκ, ο οποίος επεσήμανε πως ο Γκαμπονέζος δεν αναμένεται να τεθεί προς πώληση, στέλνοντας έτσι άμεσο μήνυμα στην Άρσεναλ.

Μπορεί βάσει γερμανικών δημοσιευμάτων, οι «κανονιέρηδες» να εξέταζαν το ενδεχόμενο πρότασης για τον 26χρονο επιθετικό, ωστόσο ο Γενικός Διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίκαελ Τσορκ, φρόντισε να βάλει πρόωρο τέλος στην εν λόγω φημολογία.

Μιλώντας λοιπόν το «Kicker», ο παράγοντας των Βεστφαλών ξεκαθάρισε πως ο Γκαμπονέζος άσος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Signal Iduna Park», σε αντίθεση με άλλους παίκτες από το ρόστερ, οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν.

«Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ και δεν έχουμε κανένα πλάνο για την πώλησή του. Αυτό είναι γεγονός. Έχουμε ωστόσο κάποιους παίκτες που θα φύγουν από τον σύλλογό μας το καλοκαίρι. Θα υπάρξουν κάποιες ενέργειες μέχρι την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος των Βεστφαλων.