Βαθμολογία

Xαντί και με τη βούλα στον Ηρακλή

«Ο Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελου Χαντί για τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ηρακλή.

Από την πλευρά του, ο Χαντί δήλωσε: «Για μένα το όνομα που έχει μπροστά η φανέλα είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που έχει πίσω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και καθώς ξέρω ότι ο κόσμος είναι διψασμένος για επιτυχίες θα κάνω τα πάντα για τους ευχαριστήσω».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Ο Άγγελος είναι ένας παίκτης που ταιριάζει με τη φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι ένας παίκτης που έχει το ταλέντο αλλά και τη νοοτροπία για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων Σπύρος Παπαθανασάκης υπογράμμισε: «Είναι πολύ θετικό να γνωρίσεις έναν τέτοιο νέο παίκτη με τόσο ταλέντο που, πέρα από τις ικανότητές του, πάντα βάζει την ομάδα και το παιχνίδι πάνω από τον εαυτό του. Ο Άγγελος είναι αυτός ο παίκτης που πιστεύω ότι μπορεί να ενσωματωθεί πολύ εύκολα στην ομάδα ομαλά και θα είναι μεγάλο κέρδος για τον Ηρακλή τα επόμενα χρόνια».