Βαθμολογία

Στόχος η ζωή κι όχι η ζωή μας στόχος

Η Hasta la victoria Siempre στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί με σκοπό τη στήριξη και ανάδειξη των προβλημάτων που μαστίζουν ομάδες πολιτών,συνδιοργάνωσε με την Εθνική Αστέγων,τον Σύλλογο Εργαζομένων ΨΝΑ,Κοινωνική Επανένταξη 18 ΑΝΩ μία μοναδική εκδήλωση ανθρωπιστικού-πολιτισμικού χαρακτήρα. Μετά τη μικρή συναυλία του μέλους της  κίνησης και τραγουδοποιού Βασίλη Λέκκα ακολούθησε τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων.

Τα γκόλ τα οποία κατέληξαν στα δίχτυα από τον Ανδρέα Λαγωνικάκη (2) και Ηλία Κυριακίδη (2)-έπειτα από ασίστ των Δημήτρη Μάρκου και Ανδρέα Σεραφείδη- είχαν ελάχιστη ουσία σε σχέση με τα γκόλ που μπήκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!

Η νίκη και επιτυχία της εκδήλωσης εκφράστηκε από το σύνθημα " Στόχος η ζωή κι όχι η ζωή μας στόχος"!! Πρωτεργάτης ο ηθοποιός Βαμβακίδης Τάκης,έδωσαν  το παρών μεταξύ άλλων,οι Δημήτρης Μάρκος (ΑΕΚ, Νάουσα, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ),Ανδρέας Λαγωνικάκης (Καρατέα, Πανιώνιος, ΠΑΟ), Γ. Ντράγκοβιτς (διεθνής Έλληνας Βολευμπολίστας σε Νίκαια,Ολυμπιακό), Σεραφείδης Στέλιος (ΑΕΚ), Συμιγδαλάς (ΑΕΚ), Κυριακίδης Ηλίας (Ιωνικός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), ο λιμενικός και ερασιτέχν.ποδοσφαιριστής Μάνος Μαυρέλος.