Βαθμολογία

Κέιν: «Πρέπει ν' αποκτήσουμε κότσια»!

Καμία δικαιολογία δεν έψαξε να βρει ο Χάρι Κέιν για τον οδυνηρό αποκλεισμό  της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας από τη φάση των ομίλων του φετινού Euro 2015 της Τσεχίας, ο Χάρι Κέιν. Μάλιστα, μίλησε σκληρά κι έκανε λόγο για ανάγκη να αποκτήσουν κότσια οι μικροί διεθνείς!  

Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είχε μεν την τύχη στα χέρια του μετά τη νίκη (1-0) επί των Σουηδών, όμως ηττήθηκε 3-1 από την Ιταλία και μαζί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τσεχίας, αφού Πορτογαλία και Σουηδία τα βρήκαν για να περάσουν μαζί. Ο Χάρι Κέιν μίλησε για την αποκλεισμό και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε την πίεση που μας ασκείται και τις απαιτήσεις που υπάρχουν και να παίξουμε όπως ξέρουμε.Μακάρι την επόμενη φορά να το εφαρμόσουμε. Είναι πραγματικά δύσκολο να πει κανείς με ακρίβεια τι συμβαίνει με την εθνική ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις. Ίσως χρειάζεται να αποκτήσουμε κότσια και να φανούμε πιο θαρραλέοι, αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί. Θα μπορούσαμε κόντρα στην Ιταλία να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και στη δική μας περιοχή... Σίγουρα και στα τρία παιχνίδια του ομίλου υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαμε να τα έχουμε κάνει καλύτερα».