Βαθμολογία

«Μιλάει με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ο Τουράν»!

Τάσεις αποχώρησης από την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ο Αρντά Τουράν, με τον μάνατζερ του παίκτη, Αχμέτ Μπουλούτ, να αποκαλύπτει τις συζητήσεις του με τρεις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ! Στην Πρέμιερ Λιγκ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρντά Τουράν και ήδη ο Αχμέτ Μπουλούτ έχει συνάψει επαφές με τρεις Αγγλικές ομάδες.

Όπως γνωστοποίησε ο μάνατζερ του Τούρκου, ο πελάτης του θέλει να αποτελέσει παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης και την La Liga, οδεύοντας προς την Πρέμιερ Λιγκ.

Η επιθυμία του 28χρονου μέσου είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα, ειδικά από τη στιγμή που ο ατζέντης του αποκάλυψε πως συζητά με τρεις κορυφαίους συλλόγους από το αγγλικό πρωτάθλημα.

«Πρόθεσή του είναι να φύγει από την Ισπανία το τρέχων καλοκαίρι. Επιθυμία του είναι να φύγει και να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό είναι το μονοπάτι που θέλει να πάρει στην καριέρα του», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τρεις ομάδες, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τα ονόματά τους. Παρόλα αυτά μπορώ να σας πω ότι είναι οι καλύτερες στην Αγγλία και στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο», υπογράμμισε.