Βαθμολογία

«Θέλω Παναθηναϊκό, έχω κι άλλες προτάσεις»

Θετικός να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος επιβεβαίωσε την «πράσινη» πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Η πλευρά του 29χρονου Ισπανού αμυντικού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Λεωνίδα Βόκολο, τονίζοντας πως εξετάζει σοβαρά την προσφορά, η οποία φέρεται να προβλέπει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με 800.000 ευρώ απολαβές ετησίως.

Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα πάντως, ξεκαθάρισε πως έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και πως μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχει πάρει την τελική του απόφαση.

«Είναι αλήθεια πως έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μου το έχει πει ο ατζέντης μου εδώ και μερικές μέρες, όπως και για τις υπόλοιπες προτάσεις που υπάρχουν και τις οποίες συζητά με τους συλλόγους», δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Σάντσεθ.

Όταν ρωτήθηκε αν θα αγωνιστεί στο «τριφύλλι», απάντησε ότι «δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό ακόμη, βρίσκομαι σε διακοπές με τη σύζυγό μου και προσπαθώ να τις απολαύσω. Την Πέμπτη επιστρέφω και θα μιλήσω με τον ατζέντη μου, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανότητες και τις λεπτομέρειες και θα αποφασίσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στις επιλογές, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία απόφαση. Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες μέρες. Θέλω να έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου μέχρι το τέλος του μήνα και να ξέρω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου. Το αργότερο μέσα στις επόμενες πέντε μέρες θα έχω πάρει τις αποφάσεις μου», απάντησε.

Όσο για το αν θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, δήλωσε πως «φυσικά και θέλω να παίξω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συζητάω και την πρόταση που μου έχει γίνει. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, κι ένα δυνατό πρωτάθλημα».