Βαθμολογία

Ζήτησε να φύγει ο Σέρχιο Ράμος!

Ξεκάθαρη έκανε τη θέση τους στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρχιο Ράμος, αφού σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, εξέφρασε την επιθυμία του για αποχώρηση από τη «βασίλισσα» και ζήτησε να ξεκινήσει η ομάδα ν' ακούει προτάσεις! Πήρε θάρρος και θα ορμήσει η Γιουνάιτεντ!  

Η «AS» αναφέρει πως ο αρχηγός των «μερένχες» βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο στο «Valdebebas», με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν πρόθεση να συζητήσουν και πάλι μαζί του για το μέλλον της συνεργασίας τους και την πιθανή επέκτασή της.

Αντ' αυτού, άκουσαν από τον Σέρχιο Ράμος πως θέλει ν' αποχωρήσει από τη Ρεάλ, με τον παίκτη να ζητάει από τον γενικό διευθυντή, Χοσέ Άνχελ Σάντσες να δηλώσει πλέον η ομάδα ανοιχτή σε προτάσεις για εκείνον! Το τρέχον συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται το 2017 και του αποφέρει 6 εκατ.ευρώ ετησίως.

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη, αν όντως αληθεύουν τα περί ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε οι «κόκκινοι διάβολοι» σίγουρα θα πάρουν ακόμα μεγαλύτερο θάρρος και θα ορμήσουν για να τον διεκδικήσουν.