Βαθμολογία

«Στα όνειρα τα δικά μας δεν έχεις καμία θέση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ" με αφορμή τις εξελίξεις στην ομάδα της ΑΕΛ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ:

«Είστε και οι δύο πολύ λίγοι για το μέγεθος και το βάρος της Α.Ε.Λ. Το μόνο που έχετε να υποδείξετε είναι ένα επικοινωνιακό, χωρίς ουσία, παιχνίδι εντυπώσεων και δημοσιευμάτων μέσω του οποίου το μόνο που καταφέρνετε είναι να δίνετε ψωμί στους δημοσιογράφους. Χασοδίκη, δεν έχεις καμία θέση στην Α.Ε.Λ. Δεν αρμόζει στην Βασίλισσα να τη βάζεις στην ίδια μοίρα με ομάδες μικρού βεληνεκούς όπως τα παγούρια και οι μινάρες. Στα όνειρα τα δικά μας δεν έχεις καμία θέση. Τυρέμπορα σταμάτα το κρυφτούλι και μην υποβαθμίζεις άλλο με τη στάση σου την καψούρα μας. Η άποψη και η στάση του Σ.Φ.ΑΛΚΑΖΑΡ είναι ξεκάθαρη. Στην παρούσα κατάσταση, μόνο Λαρισαίος επιχειρηματίας, ο οποίος θα είναι κοινής αποδοχής, μπορεί να ενώσει τον κόσμο και να οδηγήσει ξανά τη Βασίλισσα στο θρόνο. Σε αντίθετη περίπτωση, η μόνη λύση που σου δίνουμε είναι να δοθούν οι μετοχές στη διάθεση της ερασιτεχνικής ,μαζί με το προπονητήριο, όπως υποσχέθηκες.»

Υ.Γ. Μεράκι το ‘χουμε ,οι κατά καιρούς υποψήφιοι επενδυτές που κρύβεστε πίσω από τον τίτλο του ”Λαρισαίου επιχειρηματία” να βγείτε επώνυμα, με θάρρος και περηφάνια να διεκδικήσετε και να πάρετε την ομάδα στα χέρια σας.