Βαθμολογία

«Έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα»

Η Ερμιονίδα δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, με τον Μάρκο Παβίσεβιτς, πάντως, να πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με 15 γκολ σε 25 συμμετοχές με την ομάδα του Κρανιδίου.

Ο Σέρβος άσος, λοιπόν, ονειρεύεται να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, για να δηλώσει σε Μέσο της πατρίδας του ότι έχει προτάσεις από συλλόγους της Σούπερ Λίγκας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Θέλω να παίξω στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν. Ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ έχουν δείξει ενδιαφέρον. Τώρα είναι σημαντικό να ηρεμήσω», ανέφερε αρχικά ο Παβίσεβιτς.

Και πρόσθεσε: «Είχα αρκετά ραντεβού με τον πρόεδρο πριν έρθω στη Σερβία να ξεκουραστώ. Το συμβόλαιό μου λήγει 30 Ιουνίου, οπότε είμαι ελεύθερος. Η πρόταση της Ερμιονίδας ήταν συγκεκριμένη, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες, οπόε θα δούμε. Η ευχή μου είναι να παίξω στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχω την ποιότητα να το πετύχω και το απέδειξα μέσα στη σεζόν. Η Ερμιονίδα είναι μία μικρή παραθαλάσσια πόλη 5.000 κατοίκων και το καλοκαίρι προσελκύει πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο. Όλοι εκεί είναι πολύ φιλικοί, ήσυχοι, αλλά μας υποστηρίζουν και δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Δεν μπορείς, λοιπόν, να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εμεις οι Σέρβοι προσπαθούμε σκληρά και είμαι περήφανος που παίξαμε εκεί».