Βαθμολογία

Εντυπωσίασε ο Λαμπρόπουλος στο 1ο Camp τερματοφυλάκων!

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και για μία περίπου εβδομάδα βρέθηκε στην Θεσσαλική πρωτεύουσα και είχε την ευκαιρία να κάνει προπονήσεις στο 1ο Camp τερματοφυλάκων στη Νίκαια της Λάρισας!

Οι προπονητές Θανάσης Τζουβάρας και Βασίλης Τσιάρας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν και με έναν τερματοφύλακα εκτός νομού! Από την πρώτη μέρα παρουσίας του στη Νίκαια ξεχώρισε από το… ύψος του (1.87) και την κατάλληλη σωματική του υποδομή για τη θέση που αγωνίζεται.

Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος τερματοφύλακας άφησε το στίγμα του στις καθημερινές προπονήσεις και έδειξε πως έχει όλα τις προϋποθέσεις να πάει υψηλότερα. Ο ίδιος νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους Θανάση Τζουβάρα και Βασίλη Τσιάρα για την μεγάλη βοήθεια που του πρόσφεραν όλες αυτές τις μέρες παραμονής του στη Νίκαια.

Ο Λαμπρόπουλος είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το τέλος της συνεργασίας με το Κερατσίνι (ομάδα που τερμάτισε την πρώτη θέση στον Πειραιά και αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική). Αξίζει να τονίσουμε πως ο Λαμπρόπουλος έχει περάσει για πολλά χρόνια από τον Ηλυσιακό αλλά και τον Πανηλειακό.

Η καταγωγή του είναι από την Αμαλιάδα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής (και από την Θεσσαλία) του έχουν χτυπήσει την πόρτα! Σύντομα ο ίδιος αναμένεται να πάρει την απόφαση για του που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά.