Βαθμολογία

Στην κορυφή το ΤΕΕ Λάρισας!

Πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μηχανικών αναδείχθηκε η ομάδα του ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας(Λάρισα), μετά την επικράτησή της με 1-0 επί της ομάδας των Ιωαννίνων στον τελικό του Final Four που διεξήχθη στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, και έχοντας επιβληθεί και στον ημιτελικό με 3-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα των Ιωαννίνων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο 1ο ημίχρονο χωρίς όμως την πολύ σημαντική ευκαιρία, πέρα από μία πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ναστούλη που ανάγκασε τον Κερέμη σε μία εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ η ομάδα της Λάρισας προσπαθούσε να απειλείσει κυρίως με αντεπιθέσεις, οι οποίες είχαν ως κύριο εκφραστή τους τον Τζατζάκη.

Στο 2ο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τους Λαρισαίους να πιέζουν δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις με τους Τζατζάκη, Πρεζεράκο και Καλούτσα για την εστία του Βάρφη και τους Γιαννιώτες να παίζουν με αντεπιθέσεις. Σε μία απ’αυτές ο Ναστούλης είχε σουτ στο δοκάρι του Κερέμη στο 62’, ενώ στο 64’ η ομάδα της Λάρισας έμεινε με 10 παίχτες μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Κερέμη, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής σε τετ α τετ του Ντούλια. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι μεταφέρθηκε μοιραία στο μισό γήπεδο, αλλά σε μια ξαφνική αντεπίθεση της Λάρισας στο 75’ ο Τζατζάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Στα επόμενα λέπτα η ομάδα των Ιωαννίνων άσκησε μεγάλη πίεση, η οποία έγινε ακόμα μεγαλύτερη στα λεπτά των καθυστερήσεων, αφού η ομάδα της Λάρισας έμεινε στο 90’ με εννιά παίχτες μετά την αποβολή του Τζατζάκη με 2η κίτρινη. Τελικά όμως το σκορ δεν άλλαξε και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαδόπουλου βρήκε τους παίχτες της Λάρισας να πανυγηρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΕΕ ΗΠΕΙΡΟΥ (Γιάννενα): Βάρφης, Παπαχρήστος, Ντούλιας, Δούμας, Καλτσούνης, Φάης, Ρέσσος, Πραμαγκιούλης, Αντωνίου, Τσόλκας, Ναστούλης. Έπαιξαν και οι Μαχαίρας, Πούλιος, Λέφας..

ΤΕΕ Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Λάρισα): Κερέμης, Αποστολάκης, Χύτας, Γουλόπουλος, Τάχος, Ζηρδέλης, Κυριάκος, Ράπτης, Πρεζεράκος, Γκουντουβάς, Τζατζάκης. Έπαιξαν και οι Λυτροκάπης, Φιλανδιανός, Παληός, Κουτσοσταύρος, Καλούτσας, Αντωνόπουλος.