Βαθμολογία

«Η ΑΕΛ θα ξαναβρεί σύντομα βηματισμό»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την ημέρα που η ΑΕΛ στέφθηκε για πρώτη φορά, Κυπελλούχος Ελλάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:
«30 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΛ στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.  Ήταν η τρίτη  - και πετυχημένη – απόπειρα της ΑΕΛ, μετά από δύο αποτυχημένες στους τελικούς του 1982 και του 1984, να κατακτήσει το τρόπαιο μπροστά σε δεκαπέντε χιλιάδες οπαδούς της, και ταυτόχρονα  το γεγονός που σήμανε τον οριστικό διαχωρισμό της από όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Περιφέρειας, η επιτυχία που την κατέταξε για πρώτη φορά ανάμεσα στις τροπαιούχες ομάδες της Ελλάδας και ταυτόχρονα η συνέχεια μιας λαμπρής πορείας που άρχισε το 1982 και την οδήγησε μετέπειτα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του ’88.

Η συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη κατάκτηση τροπαίου για την ομάδα μας συμπίπτει με μια χρονική περίοδο μεγάλων δυσκολιών και προβλημάτων. Με βοηθό και συμπαραστάτη τον κόσμο της, να είναι όλοι βέβαιοι ότι η ΑΕΛ θα ξαναβρεί σύντομα βηματισμό και θα επαναλάβει τους θριάμβους της.

Καμιά σημαία, καμιά πατρίδα
δε θα μπορέσει να σου πει
όσα σου λέει μια φωτογραφία
που σε κρατάει μικρό παιδί.»