Βαθμολογία

Επιτυχημένη η τελετή λήξης των τμημάτων της ΑΕΛ

Στις γηπεδικές εγκαταστάσεις «ΙΚΑΡΟΣ», που φιλοξενούν τα τελευταία δύο χρόνια την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 19 Ιουνίου η τελετή λήξης των τμημάτων της ΑΕΛ. Παρόντες στην εκδήλωση οι αθλητές με τους προπονητές τους, πλήθος γονέων, φιλάθλων και διοικητικών του Σωματείου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας της ΑΕΛ κ. Νάκας ο οποίος συνεχάρη όλους τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια τους και τις επιτυχίες τους κατά την φετινή περίοδο αλλά και τους γονείς των αθλητών για την πολύτιμη συμπαράστασή τους, ευχόμενος σε όλους να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν’ όψει της νέας σεζόν. Στη συνέχεια απονεμήθηκε πλακέτα στο μέλος του Σωματείου, φωτογράφο, κ. Νικόλαο Κούτρα για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα μας.

Ακολούθησαν βραβεύσεις από τους προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου αγοριών (κ. Βασιλείου, κ. Γούλα, κ. Κυριλλίδη, κ. Πάνο) προς τους αθλητές οι οποίοι πρώτευσαν σε συμμετοχές στις δραστηριότητες των τμημάτων τους (Λάιος Κων/νος, Πετάνι Ηλίας, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Ριζούλης Βάιος, Γκιάτα Στέφανος, Δράμης Αστέριος, Δουλαπτσής Άκης, Φιλοκώστας Γεώργιος, Ζαφειράκης Στέλιος, Χρυσόπουλος Βασίλειος), ανταμείβοντας με αυτόν τον τρόπο την αρετή της συνέπειας, καθώς και στον τερματοφύλακα του παιδικού τμήματος Στέφανο Σουλούκο για την κλήση του στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος παίδων από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ακαδημίας κ. Μιχαήλ. Όλοι έλαβαν ως έπαθλο από μία αγωνιστική φανέλα της ανδρικής ομάδας της ΑΕΛ.

Κατόπιν, βραβεύτηκε η Εφηβική ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΝΛ από τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου «Monsters», κ. Γιολδάση. 

Ακολούθησε βράβευση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ για την άνοδό της στην Β΄ Εθνική από τον κ. Μακρίδη, επίσης εκπρόσωπο των «Monsters».

Τιμήθηκε ακόμη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου από τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου «Αλκαζάρ» κ. Μηλιώνη, η οποία στον πρώτο χρόνο ζωής της κατόρθωσε να ανέλθει στην Β΄ Εθνική, καθώς και η ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΝΛ αντιμετωπίζοντας ομάδες αγοριών.

Ειδική βράβευση από τον κ. Μιχαήλ έγινε στην τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδα Παναγιώτα Βλασσιάδου η οποία αποτέλεσε τη νεότερη παίκτρια της ομάδας (γεννηθείσα το έτος 2002) με την μεγαλύτερη παρουσία στις προπονήσεις και πρώτη σε συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επίσης βραβεύτηκε και η Χασανούδη Αναστασία που πρώτευσε σε συμμετοχές στην ακαδημία ποδοσφαίρου κοριτσιών από τον προπονητή της κ. Μαστοροδήμο.

Τέλος τιμήθηκε ο αθλητής στίβου Χρήστος Μαγριπής για τη διάκρισή του στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα από τον κ. Γιώργο Νάκα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη των γηπεδικών εγκαταστάσεων «ΙΚΑΡΟΣ» κ. Σαμαρά, την ΠΑΕ ΑΕΛ για την προσφορά των δώρων (φανέλες), τον κ. Καραγούγα για τις ηχητικές εγκαταστάσεις, την «PizzaFamilia» για την προσφορά του μπουφέ και την εταιρία «ΚΡΙ-ΚΡΙ» για τα παγωτά που προσέφερε.