Βαθμολογία

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Κούγια – Πλεξίδα!

Πραγματοποιήθηκε τελικά την Κυριακή (21/6) η συνάντηση του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και φυσικά η κουβέντα έγινε για την μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στον γνωστό ποινικολόγο.

Η κουβέντα πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και εκεί συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες ώστε ο Αλέξης Κούγιας να πάρει την ΠΑΕ! Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα θέματα όπως το προπονητήριο των Δένδρων και τα γραφεία της ομάδας.

Είναι δεδομένο πως από την Δευτέρα (22/6) θα γίνουν πολλά περισσότερα γνωστά από την συνάντηση των δύο ανδρών, αλλά αυτό που βγαίνει από το ραντεβού είναι πως έγινε μια σοβαρή συζήτηση και πως ο κ. Κούγιας είχε την ευκαιρία να μάθει πολλά για την κατάσταση στην ομάδα με κάθε λεπτομέρεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως την Δευτέρα (22/6) θα υπάρξει και νέο ραντεβού των δύο ανδρών και εκεί σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν όλα!

Πάντως τις τελευταίες ώρες οι αντιδράσεις των οργανωμένων φιλάθλων έχουν μεγαλώσει αφού αρκετοί δεν βλέπουν με θετικό μάτι ούτε την περίπτωση του Αλέξη Κούγια. Εάν τελικά πάρει ο γνωστός ποινικολόγος την ΠΑΕ θα πρέπει να διαχειριστεί και αυτό το θέμα.