Βαθμολογία

Τι «παίζει» με Διγκόζη

Το κεφάλαιο Αιγινιακός έχει κλείσει οριστικά για τον Άγγελο Διγκόζη. Ο Μακεδόνας κόουτς έχει ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, ενόψει Γ' Εθνικής και ήδη οι Πιερείς ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Το πού θα βρει το μέλλον τον έμπειρο τεχνικό; Αυτό είναι κάτι που λογικά θα χρειαστεί λίγο υπομονή ακόμα για να ξεκαθαρίσει. Ο Αιολικός τον θέλει για την τεχνική ηγεσία του διακαώς.

Εξ' ου και οι συνεχείς επαφές που έχουν οι δύο πλευρές για να δουν αν θα προκύψει γάμος. Οι νησιώτες του έχουν δείξει -χωρίς να έχουν μπει σε... βαριές συζητήσεις- με τον τρόπο τους πως τον θέλουν.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να γίνει ραντεβού και από κοντά. Διότι κακά τα ψέματα, δύσκολο να κλείσεις τέτοιο θέμα μόνο μέσω τηλεφώνων. Αυτό το ραντεβού λοιπόν λογικά θα γίνει την άλλη εβδομάδα (λίγες πιθανότητες να γίνει την Κυριακή) όπου και θα αποσαφηνιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Σίγουρα τον Διγκόζη τον παρακολουθούν και άλλοι σύλλογοι, δίχως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό ακόμα. Άλλωστε, αρκετές ομάδες της Football League περιμένουν και τις τελικές εξελίξεις ως προς την αναδιάρθρωση για να προχωρήσουν το πλάνο τους.

Πηγή: mikriliga