Βαθμολογία

Εν αναμονή του ραντεβού…

Και η αγωνία μεγαλώνει στον κόσμο της ΑΕΛ σχετικά με την επόμενη μέρα. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο πρώτος που έδειξε το ενδιαφέρον του για να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μάλιστα όλη την εβδομάδα τόσο ο γνωστός ποινικολόγος, όσο και ο Βαγγέλης Πλεξίδας τοποθετήθηκαν επί του θέματος και μάλιστα όπως άφησαν να εννοηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο οι δύο άνδρες αναμένεται να συναντηθούν και από κοντά.

Με δεδομένο πως αυτή η συνάντηση δεν έγινε το Σάββατο (20/6), όλα τα δεδομένα συγκλίνουν πως τελικά το ραντεβού ανάμεσα σε Πλεξίδα και Κούγια θα γίνει την Κυριακή (21/6)

Σίγουρα οι φίλαθλοι της ΑΕΛ περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις για ένα τόσο καυτό θέμα. Στο ραντεβού αναμένεται να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που θα αφορούν μια πιθανή πώληση της ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο σχετικά με τα όσα θα συζητηθούν για το προπονητήριο των Δένδρων καθώς και τα γραφεία της ΑΕΛ. Όπως και να έχει ο Αλέξης Κούγιας είναι ο πρώτος που ενδιαφέρεται επίσημα για την αγορά της ΠΑΕ και θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες μέρες.