Βαθμολογία

Στην Πάτρα οι γυναίκες του πόλο!!!

Το Σαββατοκύριακο 20-21 Ιουνίου  ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας από την Πάτρα.

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος  ξεκινάει: με τον πρώτο όμιλο στην Πάτρα και με αντιπάλους τον Ν.Ο.Λ., την Ν.Ε. Πατρών, τον Ιωνικό Νίκαιας και τον ΠΑΟΚ. Και τον δεύτερο στο Χαλάνδρι  με τους Νηρέα Χαλανδρίου, Ηλυσιακό, ΚΟΠ Ιλισίων και τη Χίο.

Ο Ν.Ο.Λ. πηγαίνει στη Πάτρα υπό τις οδηγίες του προπονητή Ευαγγελού Γιώργου, με μία ομάδα που το μεγαλύτερο ποσοστό της  αποτελείται από παιδιά του Ν.Ο.Λ., και αν και αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι λόγω της απώλειας τριών δικών της παιδιών που λόγω σπουδών παίζουν σε ομάδες των Αθηνών στην Α1 και με δύο ακόμα τραυματισμένες αθλήτριες στο σύλλογο, με στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία  και στη συνέχεια ένα καλό πλασάρισμα για τις πρώτες θέσεις. Αισιόδοξοι λοιπόν όλοι ότι ο στόχος θα επιτευχθεί και η ομάδα θα συνεχίσει στην Α2 για έβδομη συνεχόμενη χρονιά παραμένοντας η μόνη σταθερή ομάδα μαζί με τη Χίο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Στην Πάτρα εκτός της γυναικείας ομάδας θα βρεθούν και οι μικρές αθλήτριες της ομάδας για κάποια φιλικά με την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ο. Πατρών. Είναι μία καλή ευκαιρία για τις μικρές παίζοντας και βλέποντας το τουρνουά της Α2 να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της πορείας τους.

Την αποστολή της γυναικείας ομάδας αποτελούν οι παρακάτω αθλήτριες:

  1. ΚΡΙΚΗ ΕΛΕΝΑ
  2. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
  3. ΠΑΤΟΥΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  4. ΚΟΥΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  5. ΔΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ
  6. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  7. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
  8. ΚΑΖΑΝΑ ΕΛΕΝΗ
  9. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΗΡΩ
  10. ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΑΣΩ
  11. ΜΙΓΔΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  12. ΦΙΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  13. ΚΑΖΑΝΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  14. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
  15. ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΙΚΗ

Με τη δεύτερη ομάδα του ΝΟΛ θα παίξουν οι αθλήτριες:

  1. ΤΡΑΝΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  2. ΚΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
  3. ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  4. ΦΑΛΛΟΝ ΠΕΝΝΥ
  5. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  6. ΤΕΡΠΟΥ ΑΘΗΝΑ
  7. ΧΑΡΟΥΛΗ ΒΑΣΙΑ
  8. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ
  9. ΒΥΡΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
  10. ΤΣΙΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  11. ΜΕΡΙΑΝΟΥ ΑΝΣΤΑΣΙΑ
  12. ΛΑΜΠΡΟΝΙΚΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ
  13. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ    

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία και στις αθλήτριες και τον προπονητή τους

.