Βαθμολογία

Απάντηση Πλεξίδα στο Μπέο!

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε στον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή τα όσα είπε για εκείνον στην τηλεόραση του Astra και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» με δήλωσή του στο flnews.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας: «Αδυνατώ να κατανοήσω την ενασχόληση του κυρίου Μπέου με το πρόσωπό μου. Ας λύσει πρώτα τα προβλήματά του και να μην ασχολείται με εμένα. Στο ποδόσφαιρο, μάλιστα, εγώ, αν και πιο λίγος από τον κύριο Μπέο, ποτέ δεν είχα την ευλυγισία του στη ρυθμική γυμναστική. Οι ομάδες στις οποίες ασχολήθηκα ήταν πάντα απέναντι στο ελεγχόμενο σύστημα και αυτό άλλωστε πάντα το πλήρωνα. Όσον αφορά τα ρούχα και τα παπούτσια μου, είναι λογικό ο κύριος Μπέος να μην μπορεί να χωρέσει σε αυτά και να τα χωνέψει. Και καλύτερα σε πηγάδι με φίδια και κροκοδειλάκια παρά σε πηγάδι με βρωμιά»!

Δείτε αναλυτικά τι είπε στην τηλεόραση του Astra και στην εκπομπή «Παράθυρο στη Θεσσαλία» ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε ερώτηση σχετικά με το Βαγγέλη Πλεξίδα και την πιθανότητα να εμπλακεί στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου.

">http://