Βαθμολογία

Κούγιας: «Υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από μέρους μου»

Σχετικά με το ενδιαφέρον του για την ΑΕΛ, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ο Αλέξης Κούγιας. Όπως υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της πατρινής ομάδας, είναι σε δίλημμα για το αν θα λύσει την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ ή όχι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

Για το ενδιαφέρον του για την ΑΕΛ: «Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι ο Πλεξίδας είναι πραγματικά αποφασισμένος και μου εξήγησε κάποια πράγματα και τον δικαιολογώ απόλυτα. Μετά από τη συζήτηση που κάναμε και με αφορμή την τρέλα που έχω εγώ για το ποδόσφαιρο και για ιστορικές ομάδες όπως η ΑΕΛ, ο ΠΑΣ, ο ΟΦΗ με πολύ κόσμο που έχουν και μια τοπικιστική, σοβινιστική κουλτούρα και υποστηρίζουν πρώτα την ομάδα τους και μετά τις δήθεν μεγάλες ομάδες, υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από μέρους μου.

Πήρα μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή στη Δ’ Εθνική και απαξιωμένη, την ξεχρέωσα, αλλά δεν έχω βρει προκοπή στην Πάτρα. Δεν έχω βρει γήπεδα να παίξουμε και είμαι σε μεγάλο δίλημμα εάν θα λύσω την ΠΑΕ και τη θέσω υπό εκκαθάριση, όχι γιατί είμαι αναγκασμένος να το κάνω αλλά γιατί δε μπορώ να έχω δύο ομάδες ή αν θα βρεθεί κάποιος να την πάρει, γιατί η ομάδα πρέπει να υφίσταται ώστε να μπορέσω να διεκδικήσω τα χρήματα από την εγκληματική οργάνωση που ανέδειξε ο κ. Ανδρεάδης. Το ποσό είναι περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ».

Για τις 650000 ευρώ που αξιώνει ο κ. Πλεξίδας για την πώληση της ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου: «Έχουμε ένα ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μετά θα μπορέσω κι εγώ να μιλήσω με αριθμούς».