Βαθμολογία

Πρωτιές και νίκες για τον Ποδηλατικό Α.Σ. Πηνειού

Σε Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα

Εξαιρετική  εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ σε σειρά αγώνων που διοργανώθηκαν σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

Θέσεις στο βάθρο των νικητών απέσπασαν οι αθλητές του σε  διασυλλογικό αγώνα δρόμου διοργάνωσε ο Κρόνος Τρικάλων στην Πύλη Τρικάλων στις 7/6. Τα αποτελέσματα των αθλητών που συμμετείχαν έχουν ως εξής:

Γυναίκων : 1η Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα

Μίνι μικρά κορίτσια:  2η Τζιμαγιώργη Εβελίνα

Μίνι μικρά αγόρια: 3ος Πολύζος Βασίλης, 4ος Τσιαγγαράς Κων/νος

Παίδων:  11ος Κολέτας Παναγιώτης

Την ίδια μέρα στον Γύρο Λαγκαδά στις 7/6 Ιουνίου συμμετείχαν δύο αθλητές του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ο Μπαμπαράμος Ντίνος και ο Ηρακλής Πολύζος όπου μαζί με τους συναθλητές τους από τον ΠΟ Βόλου Πασχαλόπουλο Πασχάλη και το γιό το Πασχαλόπου Νίκο απαρτίζαν την ομάδα που συμμετείχε στον  αγώνα ομαδικής  χρονομέτρησης 40χιλιομέτρων. Οι αθλητές από  τη Λάρισα και το Βόλο έγιναν ένα, συνεργάστηκαν άψογα μαζί και  παρόλο που δεν έκαναν  καμία προπόνηση νωρίτερα και έχοντας μερικές άτυχες στιγμές, κατέλαβαν την 5η θέση ανάμεσα σε 19 ομάδες! Νίκησε όμως η φιλία, το ομαδικό πνεύμα,η συνεργασία! Ο Πολύζος Ηρακλής συμμετείχε και την 2η μέρα στον αγώνα αντοχής 84 χιλ και κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία του.

Τέλος στον ποδηλατικό αγώνα ανάβασης  στην Καρδίτσα που διοργάνωσε ο Π.Ο. Καρδίτσας  στις 14/6 Kαρδίτσας σε όλες τις κατηγορίες,  από τον ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ συμμετείχαν  και τερμάτισαν σημειώνοντας επιτυχίες οι παρακάτω:

Κατηγορία Ανδρών: 2ος Μπαμπαράμος Ντίνος,  6ος Βλαχοστέργιος Παναγιώτης,  11ος Μακροδήμος Γιώργος, 15ος Καραγγέλης Δημήτρης .  

Εφήβων: 2ος Βλαχοστέργιος Παναγιώτης

Γυναικών: 1η  Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα Δέσποινα, 3η Ζελιου Λήδα   

Μίνι Θηλυκά: 2η Τζιμαγιώργη Εβελίνα

Μίνι μικρά: 4ος Πολύζος Βασίλης, 8ος Τσιαγγαράς Κων/νος

Παίδων: 11ος  Κολέτας Παναγιώτης      

Μάστερ: 6ος Μπραβάκης Δημήτρης, 9ος Δαλαβίκας Κώστας, 13ος Νταούτης Βασίλης, 16ος Πολύζος Ηρακλής, 18ος Τζαβέλλας Θανάσης, 19ος Καραγεώργος Θανάσης και ο Ζαχείλας Σωτήρης  που δυστυχώς εγκατέλειψε λόγω τεχνικού προβλήματος.                                          

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές  για τις θέσεις και νίκες τους και τις οικογένειές τους. Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Ναύπλιο στις 26- 28 Ιουνίου.