Βαθμολογία

«Ας έρθει κάποιος υποψήφιος αγοραστής και θα τα βρούμε»

Οριστική είναι η απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα ότι φεύγει από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρείας μίλησε στον Ok Radio 104.8 και στην εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «Έλα να μάθεις».

Ο ίδιο τόνισε ότι η απόφασή του να φύγει είναι τελική γιατί δεν αντέχει να του βρίζουν το σπίτι και την οικογένεια και αποκάλυψε πως αυτό έπρεπε να το κάνει από πέρυσι. «Έπρεπε να φύγω από πέρυσι όταν δέχτηκα επίθεση από μισθωτούς και εντολοδόχους που δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Η εντολή τους είναι σήκω και φύγε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με όλα αυτά. Μου βρίζουν το σπίτι, την μάνα βγάζουν ανακοίνωση ότι είμαι πιο γελοίος από τα παπούτσια μου. Με τους άπλυτους δεν ασχολούμαι άλλο. Αρκετά ξεφτυλίστηκα. Κομμάτι του κόσμου δεν αποδέχεται την ομάδα γι αυτό φεύγω».

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια. «Έγινε μια κουβέντα αλλά δεν υπάρχει πρόταση για χρήματα. Για να γνωρίζει ο κόσμος η μεταβίβαση των μετοχών γίνεται μέσα σε 15 λεπτά. Τις μετοχές μου τις χαρίζω, ζητάω χρήματα μόνο για το προπονητήριο των Δένδρων και τα γραφεία της ΠΑΕ. Ας έρθει κάποιος υποψήφιος αγοραστής και θα τα βρούμε».

">http://