Βαθμολογία

Τετραπλή ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου

Oι αφίξεις στο ρόστερ της Νίκης Βόλου συνεχίζονται εν όψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής των «κυανόλευκων» στη Γ' Εθνική, με τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στην ομάδα την Τετάρτη (17/6) να είναι τέσσερα. Οι σχετικές ανακοινώσεις είναι οι εξής:

Γιάννης Γεωργιάδης: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γεωργιάδη. Ο Γιάννης Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 14/2/1995 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τους Ερασιτέχνες του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Κιλκισιακού (Δ΄ Εθνική) σε ηλικία 15 ετών. Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα (Κ-15) και σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στον Αιγινιακό (Football League) έχοντας πολλές συμμετοχές με την Κ-20 της ομάδας της Πιερίας. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής με την ομάδα του Μακροχωρίου Ημαθίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Χρήστος Γκάμπας: «Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γκάμπα. Γεννήθηκε στις 31/3/1995 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα του Αίαντα Σούρπης, στη συνέχεια στον Άθλο Αλμυρού, στον Γ.Σ. Αλμυρού και πέρυσι στους Μυρμηδόνες. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δημήτρης Γκλαβίνης: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκλαβίνη. Ο Δημήτρης Γκλαβίνης γεννήθηκε στις 11/11/1998 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Γέννημα-θρέμμα της ομάδας, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης και πέρυσι στην Κ-17 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σταύρος Βουρδάκης: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη. Ο Σταύρος Βουρδάκης γεννήθηκε στις 2/6/1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου, αλλά και του ακραίου επιθετικού. Γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης και πέρυσι έπαιξε στην Κ-17 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».