Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Ή πώληση ή στον Δήμο!»

Τελεσίδικη είναι η απόφαση του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλη Πλεξίδα να πωληθεί η ομάδα και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές ενώ μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινώσει το τίμημα που ζητάει (βέβαια η ομάδα μπορεί να παραχωρηθεί μόνο με ιδιωτικό συμφωνητικό καθώς πρέπει να περάσουν τρία χρόνια από τη μέρα που συστήθηκε η νέα ΠΑΕ).

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» τόνισε: «Ναι είναι τελεσίδικη, δεν μπορεί να βρίζει κανένας τη μάνα μου, να υπάρχουν διαρκώς πανό και να βρίζουν πάντα τους προέδρους της ΑΕΛ που βάζουν τα χρήματά τους. Πείτε μου υπάρχει κανένας πρόεδρος που να μην εξυβρίσθηκε στην ΑΕΛ; Από τους νεότερους μέχρι τους παλαιότερους. Μέχρι και τον αείμνηστο πρόεδρο της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιο Καντώνια έβρισαν και έγραφαν στο σπίτι του συνθήματα όπως πληροφορήθηκα... Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτό...».

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής λόγω της οικονομικής κρίσης και της αβεβαιότητας που υπάρχει τι θα κάνετε;

«Αν δεν βρεθεί αγοραστής θα δώσω τις μετοχές στον Δήμο Λαρισαίων για να αναλάβει και εκείνος τις ευθύνες του. Είναι ξεκάθαρη η απόφασή μου. Σήμερα (σ.σ. χθες) το 80% παικτών έχουν εξοφληθεί και μένει ένα υπόλοιπο που θα δοθεί τις επόμενες μέρες.

Δηλαδή αύριο (σ.σ. σήμερα) δεν υπάρχει καμία συνάντηση με τον τεχνικό κ. Σούλη Παπαδόπουλο..

«Όχι εγώ δεν ανακοίνωσα τίποτα. Πώς να υπάρχει συνάντηση. Θα περιμένω μέχρι 10-15 Ιουλίου και στη συνέχεια αν δεν βρεθεί αγοραστής η ομάδα θα πάει στον Δήμο. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο» .