Βαθμολογία

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε το 1ο Camp τερματοφυλάκων στη Λάρισα

Την Τρίτη (16/6) το απόγευμα στο ανανεωμένο γήπεδο της Νίκαιας ξεκίνησε μια σπουδαία προσπάθεια από τους υπεύθυνους προπονητές Θανάση Τζουβάρα και Βασίλη Τσιάρα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Συγκεκριμένα άνοιξε τις πύλες του το 1ο Camp τερματοφυλάκων όπου προσέλκυσε πλήθος ποδοσφαιριστών από το νομό μας και όχι μόνο και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Πραγματικά θα βιώσουν μια αξιόλογη εμπειρία κάνοντας προπονήσεις υψηλού επιπέδου από προπονητές γνώστες του αντικειμένου.

Την πρώτη ημέρα υπήρχε η καθιερωμένη ομιλία και γνωριμία όλων των μελών, δόθηκε αθλητικό υλικό και μάλιστα τα φανελάκια έγραφαν από πίσω το όνομα του κάθε τερματοφύλακα! Το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις της Νίκαιας σίγουρα είναι ιδανικές ώστε για δύο εβδομάδες να δουλέψουν σκληρά οι νεαροί τερματοφύλακες και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της νέας χρονιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια πέρα από φιλότιμη είναι και ελπιδοφόρα και δεν θα μπορούσαμε παρά να την στηρίξουμε. Γι’ αυτό το athleticlarissa.gr είναι και επίσημος χορηγός επικοινωνίας και θα προβάλει αυτή την διοργάνωση.

Οι προπονήσεις θα είναι σε καθημερινό επίπεδο, απογευματινές κυρίως ώρες και το κέρδος που αναμένεται να έχουν όλοι όσοι θα συμμετέχουν θα είναι μεγάλο. Παράλληλα οι τερματοφύλακες που θα συμμετέχουν στο Camp θα μπορούν να αγοράσουν και γνωστά γάντια RG.

Επίσης το Camp θα χαιρετήσει και θα δώσει πολλές και σημαντικές πληροφορίες η γνωστή διατροφολόγος – αθλίατρος Μαρία Πλάδα που θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Ευχόμαστε η διοργάνωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία γιατί είμαστε σίγουροι πως τα αποτελέσματα θα είναι θετικά σε βάθος χρόνου για τους νεαρούς τερματοφύλακες.