Βαθμολογία

Κούγιας: «Μπορεί να αγοράσω την ΑΕΛ»

Με αφορμή τη φημολογία που τον θέλει μεταξύ των ενδιαφερομένων για την αγορά της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της «βυσσινί» ΠΑΕ χωρίς όμως να πουλήσει την Παναχαϊκή. Έτσι, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κλείσει την ομάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων μιλώντας στο flnews.gr.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε. Αυτή τη στιγμή είμαι στη Θεσσαλονίκη για ένα πολύ σημαντικό δικαστήριο» επεσήμανε αρχικά όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν στη λίστα των ενδιαφερόμενων για την ΑΕΛ. «Αν γίνει κάτι θα το μάθετε» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Είμαι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής ομάδας. Αν ολοκληρωθεί η συζήτηση για την ΑΕΛ δεν αποκλείεται να γίνει χωρίς την πώληση της Παναχαϊκής. Μπορεί να αγοράσω τη Λάρισα χωρίς να πουλήσω την Παναχαϊκή. Μπορεί να την κλείσω…».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει περίπτωση να δώσει τις μετοχές στην Ερασιτεχνική, απάντησε: «Σε αυτή την Ερασιτεχνική δεν έχω διάθεση να τους κάνω δώρο ούτε μια μετοχή». Κλείνοντας, σχετικά με το φλέγον ζήτημα του γηπέδου, ανέφερε: «Έχω τιμήσει 7 χρόνια την Παναχαϊκή όσο κανείς. Έχω ξοφλήσει τα χρέη της, την έχω ανεβάσει κατηγορίες και υφίσταμαι το μαρτύριο αυτή η καθαρή ΠΑΕ να μην έχει γήπεδο να παίξει. Δεν έχω διάθεση να τη χαρίσω, ούτε να συνεχίσω να ταλαιπωρούμαι».