Βαθμολογία

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο Αβέρωφ

Περισσότερα από 400 παιδιά έδωσαν το «παρών» το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουνίου στο γήπεδο Αβέρωφ και δημιούργησαν μία μοναδική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Στόχος να πραγματοποιείται το τουρνουά το τελευταίο ή προτελευταίο σαββατοκύριακο των εξετάσεων και να ζούν τα παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τη χαρά του αθλητισμού μέσα από την ευγενή άμιλλα και τη δημιουργία δεσμών φιλίας.  Δεν υπάρχει νικητής ούτε ηττημένος. Μόνο γκόλ, χαρά και διασκέδαση μέσα από το παιχνίδι. Πραγματοποιήθηκαν 45 παιχνίδια και σημειώθηκαν 121 γκολ. 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ θέλουν να ευχαριστήσουν τις ομάδες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους το τουρνουα και ήταν οι Αγιαξ Αμπελοκήπων, Αίας Τυρνάβου, ΑΟ Τρικάλων, Αστραπή Ν. Πολιτείας, ΜΓΣ Χριστός Σερρών, Νίκη Μιχαήλ, Προμηθέας, Τοξότες και ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Επίσης τους χορηγούς αρτοζαχαροπλαστική ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ, ασφάλειες ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, εκτυπώσεις ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΄΄μουτζούρα΄΄, έπιπλα ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ, CITROEN ΑΔΑΜΟΣ, καφέ ΙΡΙΔΑ, κρεοπωλείο ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, μετακομήσεις ΚΛΗΜΗΣ, πίτα-καφέ FAMILIA, ταβέρνα ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ, QUICK FOOD, INTERPROM ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Π΄΄ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αθλητικ'ο υλικό MARS.

Ευχαριστούν την δημοτική αρχή, ΕΠΣΛ, σύνδεσμο διαιτητών, ερυθρό σταυρό και τους γονείς των παιδιών που βοήθησαν. Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 19:15 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της ακαδημίας ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ.