Βαθμολογία

Σκλιοπίδης: ««Με χτύπησε απρόκλητα!»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Δημήτρης Σκλιοπίδης και μίλησε για το χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:  «Είναι πάρα πολύ λυπηρό αυτό που έγινε. Υπήρχε μια στεναχώρια από το τεχνικό τιμ του Τυρνάβου και εκείνη την ώρα που πήγαινα στα αποδυτήρια ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Πρίφτης, ήρθε απρόκλητα από πίσω μου και με χτύπησε με αποτέλεσμα να σπάσω την μύτη μου. Μέχρι τις 3.00 το βράδυ ήμουν στο νοσοκομείο επειδή έσπασε ένα κόκαλο. Εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα ως αθλητές. Έχω κάνει μήνυση και προχωράει η διαδικασία. Στο παιχνίδι έπρεπε να αποδείξουμε πως δεν ήμασταν… ελέφαντες. Η ομάδα μας απέδειξε πως θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα και πως θέλουμε να παίρνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο. Ποτέ δεν παίζουμε για κάποια άλλη ομάδα, πάντα παίζουμε για την φανέλα μας. Έχω ένα κανονικό κάταγμα στη μύτη και αυτή την στιγμή δυσκολεύομαι και στην ομιλία. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να είμαστε βιτρίνα και να δίνουμε το παράδειγμα».

Για την φετινή χρονιά: «Βγήκαμε πέμπτοι τελικά και αν σκεφτεί κάποιος πως ξεκινήσαμε τα μπαράζ με μηδέν βαθμούς, πετύχαμε μεγάλη επιτυχία. Η χρονιά ήταν δύσκολη και σώσαμε την παρτίδα την τελευταία στιγμή».

Για το μέλλον της ομάδας: «Δεν έχει γίνει κάποια επαφή με την ομάδα και υπάρχει ακόμα χρόνος. Υπάρχει διάθεση και πιστεύω τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός».