Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Έκαναν ό,τι μπορούν να ρίξουν την ΑΣΑ»

Καρδιοχτύπησε, αλλά το φινάλε ήταν γλυκό για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία νικώντας τον Αιγινιακό με 1-0, σε συνδυασμό και με την ήττα του Τύρναβου. Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά το ματς, ο Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχάρη τους παίκτες του, αλλά άφησε και αιχμές για άτομα που πολέμησαν την ομάδα.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άγγελο Διγκόζη για τα καλά του λόγια και για μένα προσωπικά και για την ομάδα μου. Ξέρω ότι περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι και στον ίδιο προσωπικά τα καλύτερα αλλά και στην ομάδα του Αιγινιακού, να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να μπορέσει να επανέλθει στη Β’ Εθνική. Από εκεί και πέρα, αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας και για όλες τις ομάδες γενικότερα. Θα έλεγα ότι, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, εμείς είμαστε ακόμα εδώ, είμαστε στη Β’ Εθνική.

Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια τα δικά μου που αν και περάσαμε δύσκολες καταστάσεις φέτος, από πολλούς παράγοντες, δείξανε αυταπάρνηση, εγωισμό και θέληση και κόντρα στη ροή όλων των πραγμάτων, με την πλάτη στον τοίχο μπόρεσαν και κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς, κύριοι, όπως έλεγα το τελευταίο διάστημα στα παιδιά, παρόλο που το καράβι κάποιοι το παρατήσανε στον ωκεανό, κατορθώσαμε και το φέραμε στο λιμάνι και το δέσαμε. Και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλον αυτόν τον κόσμο που άμεσα ή έμμεσα στήριξε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια και πίστεψε σε αυτή την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και σήμερα που ήταν όλα ρευστά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιους. Με ενοχλεί και με πειράζει, ενώ είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκα στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ομάδων, όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδος και να υπάρχει εδώ μία παρέα, ένα στρατηγείο, οι οποίοι από τα Χριστούγεννα και μετά κάνουν ό,τι μπορούν για να πολεμήσουν την ομάδα και να τη ρίξουν κατηγορία. Έχω να τους πω ότι, κύριοι για άλλη μία χρονιά δεν τα καταφέρατε. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να γιγαντώσετε το αγωνιστικό τμήμα και να μπορέσουν οι παίχτες να σώσουν την ομάδα».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Χάρης Μίχος: «Για εμάς αυτό το μας ήταν κυριολεκτικά μία κατηγορία. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα και μετά από μία δύσκολη εβδομάδα δείξαμε δύναμη και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους βαθμούς. Δε θα ήθελα να σταθώ καθόλου στο παιχνίδι, αλλά στις συγκυρίες της εβδομάδας και σε αυτά που έλεγαν κάποιοι μετά την ήττα με 5-0 από τον Αγροτικό, σπιλώνοντας ποδοσφαιριστές και υπολήψεις. Εμείς σήμερα δώσαμε σε αυτούς απάντηση και σήμερα και όλη τη χρονιά κι εκεί θέλω να σταθώ...».