Βαθμολογία

Διγκόζης: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»

Δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ο Αιγινιακός. Μπορεί ο Τύρναβος να ηττήθηκε, αλλά η νίκη για την ομάδα της Πιερίας δεν ήρθε ποτέ στην Καρδίτσα, όπου έχασε με 1-0 από την Αναγέννηση με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε: «Ήρθαμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Νομίζω ότι είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κάνανε από την πρώτη μέρα Ροπου είμαι στην ομάδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να σωθούμε. Στα περισσότερα παιχνίδια νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε την ουσία, δηλαδή το γκολ και τη νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Αναγέννηση και ιδιαίτερα στον Σάκη Θεοδοσιάδη. Θέλω να του πω ένα πολύ μεγάλο "μπράβο" πραγματικά που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και την ομάδα της Καρδίτσας για το στόχο της παραμονής. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννσης και στον Σάκη και το μόνο που μπορώ να πω για εμάς είναι ότι η προσπάθεια έγινε. Μπορεί να πέσαμε, δυστυχώς, αλλά πέσαμε με το κεφάλι ψηλά».

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε: «Δυστυχώς για εμάς σήμερα ήταν μία άσχημη ημέρα. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δυστυχώς εμείς στα δύο παιχνίδια με Καρδίτσα και Τύρναβο στην έδρα μας, αν και ήμασταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ατυχήσαμε να μην πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε έναν τελικό. Αν και στην περισσότερη διάρκεια νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, πατούσαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντας κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, τελικά το πέτυχε η Αναγέννηση ή μάλλον το βάλαμε εμείς μόνοι μας και η ομάδα είναι σε αυτή τη θέση. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα και εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τη συνέχεια».