Βαθμολογία

Πουλάει ο Πλεξίδας!

Πωλητήριο στην ΠΑΕ ΑΕΛ βάζει ο Βαγγέλης Πλεξίδας και η La Farm. Ο ισχυρός άνδρας με γραπτή του δήλωση που απέστειλε στο flnews.gr κάνει γνωστό ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο υβριστικές και απαξιωτικές συμπεριφορές και για τον λόγο αυτό αναφέρει ότι: «Επειδή λοιπόν, η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή, ανοιχτά προσκαλείται όποιος το επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και να συνεχίσει αυτός, δίδοντας τα απαιτούμενα εχέγγυα και διασφαλίσεις, όπως μέχρι σήμερα υπάρχουν».

Αναλυτικά η δήλωση: «Μετά και τα τελευταία «όμορφα» γεγονότα τα οποία και δημιούργησαν οι «αγνοί» φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν έχουμε να πράξουμε τίποτα άλλο παρά να τα θέσουμε αυτά όλα στην κρίση όλων των πραγματικών φίλων και φιλάθλων της ΑΕΛ. Η ενασχόλησή μας με την ΑΕΛ εκπορευόταν από την αγάπη μας για το άθλημα και την θέλησή μας να βγάλουμε την ΑΕΛ από το αγωνιστικό και λειτουργικό αδιέξοδο στο οποίο προ διετίας βρέθηκε.

Εν μέσω των καιρών που ζούμε και όλοι γνωρίζουμε, η Ομάδα μας επέτυχε αγωνιστικές ανόδους αλλά και συμμετοχή στα play off και είναι οικονομικά αυτάρκης και τακτοποιημένη, όταν μάλιστα μόνιμα αντιμετωπίζει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Δυστυχώς όμως κάποιοι, και όχι πάντως οι αγνοί και χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΛ, δεν λένε να κατανοήσουν την πραγματικότητα και μόνιμα συμπεριφέρονται εξυβριστικά και μειωτικά και όλως απαξιωτικά.
Επειδή λοιπόν, η απαξίωση δεν μπορεί να γίνεται πλέον ανεκτή, ανοιχτά προσκαλείται όποιος το επιθυμεί να αναλάβει την ΠΑΕ και να συνεχίσει αυτός, δίδοντας τα απαιτούμενα εχέγγυα και διασφαλίσεις, όπως μέχρι σήμερα υπάρχουν.

Για εμάς η ΑΕΛ είναι προσφορά και υπηρεσία στην Ιδέα και όχι αυτοσκοπός και εγωισμός. Αρκετά πια με την στείρα και άκοπη κριτική και με τις προσβολές. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε πραγματικά τους απλούς και αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ που στήριξαν την προσπάθειά μας αυτά τα χρόνια. Η Ομάδα από αυτούς παίρνει δύναμη και γι’ αυτούς υπάρχει. Για τους άλλους δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε πλέον… Και ευχόμαστε οι λίγοι να μην καταστρέψουν την Ιδέα των πολλών, διότι η ΑΕΛ ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Εκ της μεγαλομετόχου εταιρίας».