Βαθμολογία

Έβαλαν βενζίνη με... δανεικά!

Η αδυναμία της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου να καταβάλει οφειλόμενα στους παίκτες, υποχρέωσε ορισμένους να ζητήσουν δανεικά για να πάνε στις πόλεις τους...

Οι προπονήσεις έχουν σταματήσει στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, οι παίκτες περιμένουν από τη διοίκηση να πληρώσει τις οφειλές που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα χρήματα έχουν να κάνουν με τις δόσεις συμβολαίων που οφείλονται από το ξεκίνημα του 2015, οι οποίες δεν έχουν πληρωθεί.

Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης βρέθηκαν την Πέμπτη στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση που είχαν οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος και Στέλιος Βενετίδης με τους παίκτες και υποσχέθηκαν πως την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές θα έπαιρναν ένα μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι πληρωμές να μετατίθενται για την Δευτέρα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως αρκετοί παίκτες αναγκάστηκαν να πάρουν δανεικά για να βάλουν βενζίνη στα αυτοκίνητά τους και να μεταβούν στις οικογένειές τους.
Το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στον Ολυμπιακό προβληματίζει έντονα τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν αν θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα, κάτω από ποιες συνθήκες, ποια θα είναι η διοίκηση και φυσικά τι θα γίνει με τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και αφορούν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Οι επαφές συνεχίζονται...

Οι επαφές και οι κινήσεις που κάνουν οι κ.κ. Γιώργος Βαρούτσικος και Γιώργος Τόρηςγια να βρεθούν επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν σ' ένα πολυμετοχικό σχήμα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζονται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να βρεθεί το συντομότερο δυνατό λύση στο διοικητικό πρόβλημα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα άτομα από αυτά που έχουν κάνει μπροστά για να συμπλεύσουν με τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη, προσπαθούν με τις γνωριμίες τους να προσεγγίσουν κι άλλους επιχειρηματίες, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να πλαισιωθεί τουλάχιστον από 10 δυνατούς επιχειρηματίες, που θα βάλουν τα χρήματα για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Όπως άλλωστε έχουν τονίσει οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα απαιτηθεί ένα ποσό της τάξης των700.000 ευρώ για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει πρωταθλητισμό.

Πηγή: goalPost