Βαθμολογία

Αποφασίζει ο Καρανίκας…

Εκτός Λάρισας αναμένεται να είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νίκου Καρανίκα τη νέα σεζόν… Ο νεαρός αμυντικός έκανε μια καλή χρονιά με σταθερή απόδοση στην ΑΕΛ και όπως όλα δείχνουν η πόρτα της μεγάλης κατηγορίας έχει ανοίξει!

Αρκετές είναι οι ομάδες που τον διεκδικούν. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του ψάχνοντας να κλείσει το κενό που άφησε ο Γιώργος Ντάσιος, δηλαδή του δεύτερου δεξιού μπακ.

Ο Πανιώνιος επίσης έχει προσεγγίσει τον Καρανίκα. Παλιότερα ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ, η οποία έψαχνε μία λύση σε αυτή τη φάση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη. Ωστόσο, επέλεξε τελικά να πάρει τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να πάρει ο παίκτης την τελική του απόφαση.

Αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ομάδα που θα αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται να έχει για τον ίδιο την καλύτερη προοπτική. Ο Καρανίκας είναι ένα παιδί που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε με το πείσμα του και την όρεξη που είχε να κάνει γεμάτες χρονιές και τώρα είναι κοντά στο δικό του «όνειρο».