Βαθμολογία

Mε αλλαγές κόντρα στον Τύρναβο

Στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Τύρναβο ο Αγροτικός Αστέρας έχει την ευκαιρία να κάνει αλλαγές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Παναγιώτης Διλμπέρης να δοκιμάσει κάποια νέα παιδιά κόντρα σε μία ομάδα που θα καίγεται για τους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, το Σάββατο (13/6) η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα που αγόρασαν Εισιτήρια Διαρκείας ή "Κάρτες Διαρκείας Δεύτερου Γύρου" κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να διατηρήσουν τις κάρτες τους και μετά το τέλος της αυριανής τελευταίας αγωνιστικής (με αντίπαλο τον Τύρναβο στις 17:00), ώστε να επωφεληθούν των προνομίων από την ανανέωση τους για την επόμενη σεζόν, 2015-2016.

Τα νέα Εισιτήρια Διαρκείας θα είναι πολύ σύντομα στη διάθεση των φίλων της ομάδας και η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας έχει προβλέψει ώστε να τιμήσει τους φετινούς κατόχους με ειδικά εκπτωτικά προνόμια για όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση όταν προσέλθουν για την ανανέωση να παρουσιάσουν την Κάρτα της σεζόν 2014-2015.

Η συμπαράσταση του κόσμου φέτος ήταν υπερπολύτιμη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο επιθυμία όλων είναι να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία τα γραφεία της Π.Α.Ε. (στο γήπεδο "Δημήτρης Κοντικάκης") είναι στη διάθεση του κόσμου καθημερινά και μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 2310 765 155».