Βαθμολογία

Ένας αγώνας, μια κατηγορία!

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για τον Τύρναβο! Την προσεχή Κυριακή (14/6, 17:00) θα παίξει τους κόπους μιας χρονιάς στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο προπονητής Αποστόλης Χαραλαμπίδης θα προσπαθήσει μαζί με τους παίκτες του να πάρουν το τρίποντο που θα τους δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσουν την παραμονή στην κατηγορία.  

Σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα είναι μόνοι τους, διότι στον Τύρναβο οι φίλοι του ποδοσφαίρου και όχι μόνο ετοιμάζουν «εκστρατεία» για τη Θεσσαλονίκη, καθώς αν η ομάδα καταφέρει να παραμείνει στην Β' Εθνική κατηγορία, τότε το κέρδος θα είναι πολύ μεγάλο για την πόλη γενικότερα.

Τα σενάρια της παραμονής!

Με νικηφόρο αποτέλεσμα ο Τύρναβος παραμένει στην κατηγορία. Από κει και πέρα αν χάσει και η Αναγέννηση αναδειχθεί ισόπαλη με τον Αιγινιακό, πάλι υπερτερεί ο Τύρναβος με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στην Καρδίτσα (2-1 και 1-0 στο Αλκαζάρ). Στην περίπτωση νίκης της Καρδίτσας ή του Αιγινιακού και ήττας του Τυρνάβου, θα σωθεί όποιος κερδίσει στην Καρδίτσα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, όπου αν ισοβαθμήσουν Τύρναβος και Αιγινιακός με 18 βαθμούς, τότε σώζεται ο Τύρναβος καθώς κέρδισε 0-1 στο Αιγίνιο και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στο Αλκαζάρ.