Βαθμολογία

«Καλή τύχη λοιπόν κύριε Ψάλτου»

Η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Λ. εύχεται καλή συνέχεια στον πρώην αθλητή της, Μάρκο Ψάλτου-Στανιμίροβιτς, και του εύχεται καλή συνέχεια, καθώς όπως ενημερώθηκε δια του εκπροσώπου του, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική κατηγορία ομάδα "ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου".

Ευχόμαστε λοιπόν στον Μάρκο Ψάλτου να μπορέσει να επαναλάβει με τη νέα του ομάδα τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε φέτος με την Α.Ε.Λ., και να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία, μιας και προτίμησε να παραμείνει και πάλι σε πρωτάθλημα Γ' Εθνικής. Ως διοίκηση της Α.Ε.Λ. οφείλουμε να κάνουμε γνωστό πάντως ότι είχαμε ήδη συμφωνήσει με τον κο Ψάλτου και τον εκπρόσωπό του για την ανανέωση της συνεργασίας μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο όπως φαίνεται και από τα γεγονότα η διοίκηση της Α.Ε.Λ. ήταν αυτή μόνο που κράτησε το δικό της κομμάτι της συμφωνίας.

Τέλος, θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπούμε σε τέτοιου είδους διαδικασία πλειστηριασμού της τελευταίας στιγμής, ούτε με παίκτη ούτε με κανέναν εκπρόσωπο αθλητών. Ούτε βέβαια θα μπούμε σε αντιπαράθεση τέτοιας φύσεως με καμία ομάδα που θέλει να υπερκεράσει το όνομα της Α.Ε.Λ. με οικονομικά ανταλλάγματα προς παίκτες που θέλουν να φορέσουν τα βυσσινί.
Και είναι αυτονόητο ότι κάθε φορά που θα δίνουμε τα χέρια και θα συμφωνούμε έστω και προφορικά, εμείς θα κρατούμε το λόγο μας, όπως 
κάναμε πάντα. Καλή τύχη λοιπόν κύριε Ψάλτου.