Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Θέλω να βοηθήσω τον Φαλκάο»!

Όλο και περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο δανεισμού του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό στην Τσέλσι, ειδικά μετά και τις δηλώσεις που πραγματοποίησε σε Μέσο της Νότιας Αμερικής, ο τεχνικός των «μπλε», Ζοσέ Μουρίνιο! «Φωτιά» φρόντισε να βάλει για μία ακόμα φορά με τις δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Την ώρα που δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του Ραδαμέλ Φαλκάο από τη Μονακό, ο Πορτογάλος κόουτς σχεδόν το επιβεβαίωσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να βοηθήσει τον Κολομβιανό να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν.

«Εάν μπορώ να βοηθήσω τον Φαλκάο να επιστρέψει στο επίπεδό του και πάλι, θα το κάνω. Με πονάει το γεγονός ότι ο κόσμος στην Αγγλία πιστεύει πως ο πραγματικός Φαλκάο είναι αυτός που είδαμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «DirecTV Sports» τεχνικός των Λονδρέζων.

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τον Χουάν Κουαδράδο να αποχωρεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ο «Special One» ξεκαθάρισε: «Δεν θα πάει πουθενά το καλοκαίρι».