Βαθμολογία

Αισιοδοξία για Κάσες στον Πανθρακικό

Η ανανέωση του συμβολαίου του Χοσέ Μαρία Κάσες αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της διοίκησης και του Μανουέλ Ρόκα σχετικά με τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Τόσο οι επιτελείς του συλλόγου, όσο και ο Ισπανός τεχνικός επιθυμούν την παραμονή του 28χρονου δημιουργικού χαφ και οι συζητήσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον της ομάδας της Κομοτηνής, επικρατεί αισιοδοξία πως ο Κάσες θα πειστεί και θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Κατά κύριο λόγο, πρωταγωνιστικό ρόλο στις επαφές έχει αναλάβει ο Ρόκα, που στηρίζει πολλά στην ποιότητα του συμπατριώτη του. Αντίθετα, συνεχώς μειώνονται οι πιθανότητες ώστε να ανανεώσει ο Ντενίζ Μπαϊκαρά. Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν αποφέρει καρπούς και τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές έχουν διακόψει τις επαφές.

Αν κάποια από τις δύο δεν υποχωρήσει, τότε ο έμπειρος Τούρκος χαφ θα αποτελέσει παρελθόν. Δεν θα δυσκολευτεί ωστόσο να βρει νέα ομάδα, αφού ήδη του έχει γίνει κρούση από την Ξάνθη, ενώ στο μυαλό του υπάρχει και η περίπτωση του επαναπατρισμού.