Βαθμολογία

Θέλει σύλλογο του Λονδίνου ο Τσεχ!

Ο Πετρ Τσεχ θα επιστρέψει στην Αγγλία στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να μιλήσει με την διοίκηση της Τσέλσι και να ζητήσει την μεταγραφή του σε άλλον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ και κατά προτίμηση του Λονδίνου!

Όπως αναφέρει το «Sky Sports» οι δύο πλευρές θα τα πουν την ερχόμενη Δευτέρα, όταν δηλαδή ο Τσέχος κίπερ θα επιστρέψει μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Euro απέναντι στην Ισλανδία.

Κατά το ραντεβού τους φημολογείται πως ο 33χρονος θα αιτηθεί από τους «μπλε» να θέσουν τις απαιτήσεις του όσο χαμηλότερα γίνεται για να μην μπλοκάρουν την μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Το σημαντικότερο είναι πως ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα, κάτι που σημαίνει πως Άρσεναλ και Τότεναμ γίνονται οι επικρατέστερες για να τον αποκτήσουν. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η πρώτη, που έχει συνδεθεί ξανά με τον Τσεχ, αλλά η δεύτερη ενδέχεται να μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του εφόσον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θελήσει να πάρει τον Ουγκό Γιορίς εάν ο Νταβίντ Ντε Χέα φύγει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.