Βαθμολογία

Φινάλε με εντός έδρας ήττα για την ΑΕΛ

Άσχημο φινάλε είχε η ΑΕΛ την Τετάρτη (10/6) στο στάδιο Αλκαζάρ. Στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ Εθνικής η «Βασίλισσα» γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή με σκορ 0-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων και με σχετική ένταση στο πρώτο μέρος στις κερκίδες (χρειάστηκε να παρέμβει η Αστυνομία για να ηρεμίσουν τα πνεύματα σε ένα ματς που δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο).

Η ΑΕΛ είχε μέτρια παρουσία, λίγες φορές «πάτησε» με αξιώσεις την περιοχή του Ηρακλή και σίγουρα δεν έδειξε διάθεση και… έμπνευση. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης με μια αποκλειστικά ελληνική ομάδα και πολλές αλλαγές στην 11αδα με νέα παιδιά έδειξε πως έχει βάθος ως ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό για το αύριο του Ηρακλή.

Το φιλμ του αγώνα

4' Σουτ του Πίντο μέσα από την περιοχή του Ηρακλή, η μπάλα χτύπησε και στα πόδια ποδοσφαιριστών του Γηραιού και έφυγε κόρνερ.

11’ Ωραία αντεπίθεση του Ηρακλή με τους Σαραμαντά που άνοιξε στον Τσιλιανίδη και εκείνος μέσα στην περιοχή στον Λουκίνα που τελείωσε με σουτ την φάση (1-0).

16’ Ο Τσιλιανίδης με ακόμη μια τελική πάσα έβγαλε τον Κάσσο πλάγια δεξιά στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα με τον Αποστολίδη να αιφνιδιάζεται (2-0).

39’ Ξαφνικό μακρινό σουτ του Πίντο, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Ηρακλή.

55' Σουτ του Πινδώνη από τα όρια της περιοχής του Ηρακλή, μπλόκαρε την μπάλα ο Γιαννίκογλου.

57’ Σουτ του Κάσσου πλάγια στην περιοχή η μπάλα έφυγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

66' Κεφαλιά του Πινδώνη μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.

71' Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Ελιομάρ, ο Πινδώνης έπιασε την κεφαλιά και υποχρέωσε τον Γιαννίκογλου να διώξει εντυπωσιακά.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης (77’ λ.τ. Σταθάκης), Κουρτσεσιώτης (46’ Μουλόπουλος), Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Ελιομάρ, Πίντο, Σερτζίνιο (46’ Λύρας), Μπόγιοβιτς.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Κυριακίδης, Καρασαλίδης (65’ Τσότρας), Τόσκας (68’ Στεφανίδης), Τσιλιανίδης, Κάσσος, Πασάς (85’ Καλφούντζος), Λουκίνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ευαγγέλου, Λάμπρου, Κουρέντας. 4ος: Κωνσταντάρας.