Βαθμολογία

«Ελκυστική για τον Κλοπ η Πρέμιερ Λιγκ»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ακόμα και για μία ομάδα που δεν βρίσκεται στην πρώτη τετράδα, παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπό του, Μαρκ Κόσικε, ο πρώην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

Μετά από επτά χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το «ρεπό» που θέλησε να πάρει ο Γιούργκεν Κλοπ, μοιάζει απολύτως φυσιολογικό. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο ατζέντης του «δουλεύει» σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γερμανού κόουτς.

Με δηλώσεις του λοιπόν, ο Μαρκ Κόσικε, υπογράμμισε αρχικά πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα ελκυστικό πρωτάθλημα για τον πελάτη του, ωστόσο το... ζουμί κρύβεται στη συνέχεια, με τον γνωστό ατζέντη να δηλώνει πως ο Κλοπ δεν θα έλεγε «όχι» ακόμα και σε μία ομάδα κάτω από την πρώτη τετράδα.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πολύ ελκυστικό πρωτάθλημα και δεν σκεφτόμαστε μόνο την πρώτη τετράδα, καθώς υπάρχουν ακόμα μερικοί σπουδαίοι σύλλογοι από κάτω», επεσήμανε αρχικά.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να δουλέψει το προφίλ της δουλειάς. Στη Γερμανία υπάρχει ξεκάθαρος διαχωρισμός ανάμεσα στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Ο Γιούργκεν δεν θέλει να μιλά στους ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών ή να διαπραγματεύεται για μεταγραφές, οπότε θα πρέπει να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα», σημείωσε.