Βαθμολογία

Κινείται για τρεις ο Μουρίνιο

Καμία πρόθεση να «κρύψει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει στην Τσέλσι, δεν είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Σε συνέντευξή του στο «BT Sports», ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε για τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει, αλλά και αυτούς που θέλει να κρατήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις κινήσεις που πρόκειται να κάνει η Τσέλσι το τρέχων καλοκαίρι εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τεχνικός των «μπλε» στάθηκε αρχικά στους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και επιθυμεί την παραμονή τους, ενώ στη συνέχεια φρόντισε να επισημάνει πως θα κινηθεί για την απόκτηση τριών παικτών, έναν για κάθε γραμμή των Λονδρέζων (άμυνα, κέντρο, επίθεση).

«Το να διατηρήσω τον Αζάρ, τον Μάτιτς, τον Ιβάνοβιτς, τον Ντιέγκο Κόστα και τον Φάμπρεγκας, όλους αυτούς τους σημαντικούς παίκτες για εμάς, είναι ο πρώτος στόχος», σημείωσε πρωτίστως.

«Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε τρεις παίκτες. Έναν επιθετικό, επειδή χάσαμε ένα μύθο μας, έναν αμυντικό και έναν μέσο. Αυτό θα έδινε μεγαλύτερο συναγωνισμό στην ομάδα, το να φέρεις ορισμένους καινούργιους παίκτες και να βάλεις κάποιους άλλους σε πίεση. Ξέρουν ότι έχουμε κάποιους που περιμένουν, το χρειάζομαι αυτό για να υποστηρίξω τον τρόπο δουλειάς μου», υπογράμμισε.