Βαθμολογία

«Έδεσε» και Αναστασίου ο Πύρασος

Βοήθησε σημαντικά τον Πύρασο να παραμείνει στην Γ’ Εθνική και την επόμενη σεζόν. Αν και είχε προτάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, εντούτοις ο Αλέξανδρος Αναστασίου συμφώνησε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας της Νέας Αγχιάλου για ένα ακόμα χρόνο.

Την Τρίτη (9/6) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον παίκτη, ο οποίος είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου ο οποίος αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδος μας στην πετυχημένη παρουσία της περιόδου 2014-15 στη Γ” Εθνική και είχε ουσιαστική, σημαντική προσφορά στην πορεία για την κατάληψη της 6ης θέσης. Αγωνίστηκε σε 23 αγώνες -1828 λεπτά- και σημείωσε 7 γκολ».

Ο Αναστασίου μίλησε από την πλευρά του στην επίσημη ιστοσελίδα, τονίζοντας για την παραμονή του: «Στον Πύρασο ήμουν καινούργιος την περασμένη χρονιά αλλά βρήκα μια ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και άψογους συμπαίκτες, με τους οποίος μοιραστήκαμε τις ίδιες αγωνίες, τις ίδιες δυσκολίες και στο τέλος όχι μόνο καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής, αλλά ολοκληρώσαμε τη σεζόν στην 6η θέση. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και την τεχνική ηγεσία, τον Στέφανο Ξηρόφωτο με τον οποίον συνεργαστήκαμε για δεύτερη χρονιά και κυρίως τον Στέλιο Αρσένο που βρέθηκε δίπλα μου, με στήριξε στα δύσκολα και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της υγιούς από κάθε άποψης ομάδας και εύχομαι τη νέα σεζόν να μην έχουμε τραυματισμούς για να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρουσιαστούμε ξανά πολύ ανταγωνιστικοί στη Γ” Εθνική».