Βαθμολογία

Νέα μέρα με Κουτσούρη για Τρίκαλα

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η φετινή σεζόν για τα Τρίκαλα έστω κι αν το φινάλε δεν ήταν το ιδανικό. Η ομάδα γίνεται ΠΑΕ από τη στιγμή που ανεβαίνει στη Β' Εθνική και έτσι τη Δευτέρα (8/6) πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο της πόλης η Γ.Σ. για την επόμενη μέρα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους των Τρικάλων, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή τόσο τον πρόεδρο της ομάδα, Κώστα Παρδάλη, όσο και τον Χάρη Κουτσούρη. Στη συνέχεια ο Παρδάλης ζήτησε με ανάταση χεριών να ψηφίσουν οι φίλαθλοι τη μεταβίβαση της ομάδας στον Κουτσούρη, κάτι που έγινε με απόλυτη πλειοψηφία. Επίσης, ορίστηκε πενταμελής επιτροπή που θα τρέξει τις εξελίξεις. Αυτή απαρτίζεται από τους Τρικαλιώτη, Ζιούτο, Κουτανίτη, Μηλιώνη και Σελεμέκο. Ακριβώς μετά ακολούθησαν οι δηλώσεις, που παρατίθενται αναλυτικά:

Κουτσούρης: «Βλέπω μια τεράστια διαφορά από την προηγούμενη φορά . Καταφέραμε με συνέπεια και κόπο να φέρουμε την ομάδα μας στα σαλόνια της football league . Δεν θα κρύψω ότι είχαμε εσωτερικές διαμάχες. Αλλά είμαστε εδώ. Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να τρέξω την ομάδα από το πόστο του προέδρου και να υλοποιήσω τις δεσμεύσεις. Στο επόμενο 10ημερο θα αποκαταστηθεί το 1 προς 3 και θα εξοφληθούν τα περίπου 70000. Αν δεν καταθέσω χρήματα για να καλύψω το μετοχικό κεφάλαιο, είμαι εμπρόθεσμος και θα χάσω όσα έχω βάλει στην ομάδα. Είχαμε μια διαμάχη που επιλύθηκε και παρουσιάζομαι χωρίς πολλά λόγια και υποσχέσεις να αναλάβω την ομάδα. Θα αφήσουμε το 33% για να το πάρει ο κόσμος. Αν δεν γίνει αυτό θα πάρω εγώ το 100%. Έχουμε θέμα με το γήπεδο. Θα έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μίλησα με τους νομικούς γίνεται να μην είναι και μέλη απο τον ερασιτέχνη στην διοικούσα επιτροπή. 360.000 θα είναι το μετοχικό κεφάλαιο και 36.000 ευρώ η εγγυητική. Δεν θα χάσετε , η ομάδα είναι σε καλά χέρια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Παρδάλης: «Εσείς θα αποφασίσετε. Πριν κανα χρόνο σε αυτή την αίθουσα μιλήσαμε για την παλιά ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Με την βοήθεια ορισμένων ανθρώπων η ομάδα έπαιξε στη Γ΄Εθνική. Υπήρχαν προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Κουτσούρης και εμείς βοηθήσαμε και καταφέραμε την άνοδο στην Β΄Εθνική. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες. Ήρθε η ώρα για το δια ταύτα. Η ομάδα είναι προ των πυλών της δημιουργίας ΠΑΕ. Είχα πει θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ηθικά ο κ. Κουτσούρης έχει ηθικό προβάδισμα. Εχέγγυα θέλετε όλοι σας. Έγινε μια συνάντηση χθες το βράδυ. Εγώ απλά να σας πω δεσμεύτηκε σε αυτονόητα πράγματα. Στην εξόφληση ποδοσφαιριστών. Είχε πει θα καλύψει τα 2/3..Υποσχέθηκε ότι θα καλύψει για να μην χρωστάει η ομάδα σε φαγητά , σπίτια και δεσμεύτηκε ότι υπάρχει το μετοχικό κεφάλαιο για να πάρει την ΠΑΕ . Όντως υπήρχαν ενδιαφερόμενοι. Ακούστηκαν διάφορα. Ότι θέλαμε να φέρουμε τον Αθηναίο. Κάποιος από εμάς είπε στην Αθήνα ότι τα πήρε και θα γίνουν μηνύσεις. Αν αποδειχθεί ότι έχει φύγει από τα Τρίκαλα δεν τιμά κανέναν. Θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας, το καλό του ΑΟ Τρίκαλα. Θα ήθελα να έχει ο κ. Κουτσούρης το ηθικό προβάδισμα. Θέλουμε να μην χρωστάει το σωματείο. Έχουμε περάσει πολλά από δήθεν επενδυτές. Δεν θέλω ο ερασιτέχνης να φτάσει εκεί που ήταν παλιά. Πρέπει να δημιουργηθεί μια διοικούσα επιτροπή. Ενώ όλοι θέλατε να ανοίξει ο κατάλογος των μελών δεν πήγε κανείς να κάνει εγγραφή. Σας καλώ να γίνεται μέλη του ΑΟ Τρίκαλα. Δεν επιτρέπεται να απαριθμεί 20-25 μέλη μετά από τόσες καταιγίδες. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Γιατί να έχει η διοίκηση το βάρος και να βγάζουμε την ουρά μας απ’εξω. Έχω θέσει τις προϋποθέσεις. Η εξόφληση των παικτών θα γίνει μέχρι 18 Ιουνίου, θα καλυφθεί σε ένα εύλογο διάστημα το 1/3 και θα οριστεί μια ημερομηνία για να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο».

Δήμαρχος Παπαστεργίου: «Δεν είμαι ο πιο ένθερμος φίλαθλος. Να συγχαρώ την διοίκηση και τον Κουτσούρη για τον άθλο. Υπήρχε ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα. Τρέξανε εξαιρετικά καλά την ομάδα. Υπήρχε σαφές πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις μας. Το βοηθητικό είναι μια πονεμένη ιστορία και θέλω να πιστεύω πως ο εργολάβος θα μας αφήσει να βρούμε τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι στον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου. Έχουμε κανονίσει μια συνάντηση με τον κ. Κοντονή. Αυτό που θέλει είναι συστράτευση».