Βαθμολογία

«Θα το χτυπήσουμε το ματς με τον Τύρναβο»

Σε ρυθμιστή των εξελίξεων σχετικά με την παραμονή στη Β’ Εθνική εξελίσσεται ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος στο Αιγίνιο δεν έδειξε καλό πρόσωπο και ηττήθηκε. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως οι παίκτες του παρασύρθηκαν λόγω της ήδη εξασφαλισμένης παραμονής στη Β’ Εθνικής και δεν ήταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε.

Δεσμεύτηκε όμως, πως η ομάδα του Ευόσμου θα χτυπήσει το παιχνίδι με τον Τύρναβο, αποτέλεσμα που θα κρίνει τόσο το μέλλον του συγκροτήματος του Απόστολου Χαραλαμπίδη, όσο και των Αναγέννησης Καρδίτσας και Αιγινιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εκτός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού που προσπαθήσαμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ και είχαμε ένα δοκάρι δεν πατήσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από το καλό ξεκίνημα υστερήσαμε απέναντι στον αντίπαλο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, ενώ δεν είχαμε καλή οργάνωση.

Ο Αιγινιακός είχε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν δύσκολα για εμάς τα δεδομένα για να πάρουμε κάτι θετικό.

Σε εμένα μένει έντονος προβληματισμός, διότι δεν πείστηκαν οι ποδοσφαιριστές μου στο να είναι συγκεντρωμένοι και παρασύρθηκαν από το γεγονός ότι εξασφαλίσαμε τη σωτηρία. Όπως όμως ήρθαμε εδώ για να χτυπήσουμε το παιχνίδι, έτσι θα κάνουμε και εντός με τον Τύρναβο».