Βαθμολογία

«Διπλό στην Καρδίτσα και αφτί στον Εύοσμο»

Δίχως να έχει περιθώρια για νέα απώλεια, ο Αιγινιακός έπαιξε με πάθος και έφτασε στη νίκη-ελπίδας επί του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και για να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Β' Εθνική χρειάζεται πλέον διπλό στην Καρδίτσα στο φινάλε των μπαράζ και παράλληλα ήττα του Τύρναβου στον Εύοσμο.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την ευχή πως θα έρθουν τα ευχάριστα από το άλλο παιχνίδι. Όσο για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Διγκόζης στάθηκε στην ουσία των τριών βαθμών και παράλληλα συνεχάρη τον Παναγιώτη Διλμπέρη, που κράτησε την ομάδα του στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία έμπειρη ομάδα και παρότι εμείς βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο σε αυτό το ματς, μπορώ να πω ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Μας ενδιέφερε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κάτι που πετύχαμε.

Σταθήκαμε τυχεροί στο δοκάρι, που είχε ο αντίπαλος στο 0-0 και με την πρώτη ευκαιρία σημειώσαμε το γκολ. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και εδραιώσαμε τη νίκη μας με δύο ακόμα γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Την Κυριακή πηγαίνουμε στην Καρδίτσα με στόχο το διπλό και στο αφτί μας στον Εύοσμο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Παναγιώτη Διλμπέρη για τη δουλειά, που κάνει και δίκαια παρέμεινε στην κατηγορία ο Αγροτικός Αστέρας».