Βαθμολογία

«Φαβορί για τον Ολυμπιακό ο Εσκριμπά»

Θέμα χρόνου είναι η έκδοση του «διαζυγίου» με τον Βίτορ Περέιρα και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σκανάρει την αγορά τόσο της Ισπανίας, όσο και της Γαλλίας. Σύμφωνα με το «France Football» οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για Ρεμί Γκαρντ, που αποτελεί πρόταση του Πιέρ Ισά, ωστόσο είναι γνωστή η προτίμησή τους στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Δημοσίευμα της Δευτέρας (8/6) αναφέρει πως στο στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας έχει μπει ο Φραν Εσκριμπά. Πρόκειται για τον προπονητή της Έλτσε, τον οποίο η «superdeporte.es» παρουσιάζει ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.

Ο 50χρονος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και υπολογίζεται πως χρειάζεται ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποδεσμευτεί. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την Ισπανία. Αυτή του Χάβι Γκράθια έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας, αλλά θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει από τη Μάλαγα.

Παράλληλα, αναφορά γίνεται στον Χουάν Ιγνάθιο Μρτίνεθ, που ακούγεται σχεδόν κάθε φορά που ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή, αλλά και στον Χουάντε Ράμος, που φαίνεται να είναι ο πιο ακριβός, καθώς το κασέ του αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα και οι πιο αισιόδοξοι αναφέρουν πως θα υπάρχουν ανακοινώσεις.