Βαθμολογία

«Με νίκη επί του Αιγινιακού θα σωθούμε»

Στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τη νίκη της επί της Ζακύνθου και στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ στη Β’ Εθνική θα παίξει σε 90 λεπτά όλη τη χρονιά. Η ΑΣΑ θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό ψάχνοντας μόνο το τρίποντο και παράλληλα στραβοπάτημα του Τύρναβου στον Εύοσμο ώστε να πανηγυρίσει την παραμονή.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης εξέφρασε την πίστη του πως ο Τύρναβος δεν θα κερδίσει τον Αγροτικό Αστέρα και ως εκ τούτου η ομάδα του θα σωθεί αν επικρατήσει την Κυριακή (14/6). Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μοίρασε μπράβο στους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν υπό μεγάλη πίεση, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη Ζάκυνθο, που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Καταρχάς, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Νόλη, στον κ. Ακίνο και στους ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου για την επιτυχία της παραμονής στην κατηγορία και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για την καινούρια σεζόν. Όσον αφορά την ομάδα μου, η νίκη σήμερα ήταν μονόδρομος και αυτό που κρατάμε από το σημερινό αποτέλεσμα είναι οι τρεις πόντοι.

Το μυαλό μας από αύριο θα είναι στο παιχνίδι της Κυριακής και στον ‘τελικό’ της χρονιάς. Σε αυτό τον τελικό δεν περισσεύει κανείς. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε και να δώσουμε τα πάντα ώστε να έρθει η νίκη. Θεωρώ και πιστεύω ακράδαντα ότι αν κερδίσουμε την Κυριακή θα παραμείνουμε στην κατηγορία, διότι πιστεύω ότι αυτή η ομάδα το αξίζει.

Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και έχουμε μπει σε μία δύσκολη διαδικασία, αλλά θεωρώ ότι θα βγούμε δυνατοί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους. Σίγουρα μετά το τελευταίο παιχνίδι στον Εύοσμο οι μέρες ήταν δύσκολες και προσπαθήσαμε να τονώσουμε το ηθικό των παιχτών.

Παρόλο σήμερα που δημιουργήσαμε αρκετές τελικές προσπάθειες, είδατε ότι με το γκολ που πέτυχε η Ζάκυνθος, είχε σαν αποτέλεσμα να αγχωθούν οι ποδοσφαιριστές μας και να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Θεωρώ όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο που μπορέσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, κατορθώσαμε να πάρουμε το παιχνίδι που ήταν και ο πρωτεύων στόχος.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του και όπως σας είπα η προετοιμασία μας και το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής και στον τελικό της χρονιάς και σε αυτόν τον τελικό δεν περισσεύει κανείς».