Βαθμολογία

Παρελθόν ο Στύλος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Σε αναζήτηση προπονητή εν όψει της επόμενης σεζόν βρίσκεται ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, καθώς ο Απόστολος Στύλος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί. Ο Έλληνας τεχνικός κάθισε στον πάγκο του συλλόγου την τελευταία τριετία, ωστόσο έκρινε ότι ήρθε η ώρα για να πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών και δεν παρέλειψε να μοιράσει «ευχαριστώ» σε διοίκηση, κόσμο και παίκτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Στύλου: «Μετά από τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (το ένα σαν ποδοσφαιριστής) και έχοντας γευθεί πολλές χαρές και επιτυχημένες χρονιές, θεωρώ πως ωρίμασαν οι συνθήκες και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γαβρίδη που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αρχικά σαν ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια σαν προπονητή της ομάδος του Αχιλλέα.

Να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του συλλόγου τον κόσμο της ομάδος, το ιατρικό τιμ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κυρίως τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων. Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτό που δημιουργήσαμε και κυρίως για τη φιλοσοφία που πρεσβεύαμε σαν ομάδα. Απόλαυσα σεβασμό από όλους τους συντελεστές και απέδωσα σεβασμό σε όλους.

Αποχωρώ από την ομάδα ευχόμενος: “Κάθε επιτυχία και συνεχής εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα του Αχιλλέα. Όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια!!”».