Βαθμολογία

Τελική κουβέντα με Μπερμπάτοφ!

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς συνεχίζουν να κινούνται στον Ολυμπιακό παρόλο που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να τον πείσουν να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως υποστηρίζουν και δημοσιεύματα από τη Βουλγαρία, οι Πειραιώτες έχουν κάνει την πρότασή τους στον 34χρονο επιθετικό, αγωνίστηκε φέτος με τη Μονακό, και όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που έχουν προγραμματίσει οι δύο πλευρές για την Τρίτη (9/6).

«Αρχές της επόμενης εβδομάδας και εν όψει σημαντικών γεγονότων που θα λάβουν χώρα στην ομάδα (σ.σ. τον Ολυμπιακό), θα γίνει μια τελευταία συνάντηση με τον Μπερμπάτοφ. Την Τρίτη θα γίνει η τελευταία κουβέντα και τότε αναμένεται να παρθεί η απόφαση του Βούλγαρου. Οι πρωταθλητές Ελλάδας λειτουργούν με όρεξη στη μεταγραφική περίοδο και θέλουν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ ως τα μέσα του Ιουνίου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στον Τύπο της Βουλγαρίας.