Βαθμολογία

Βάρντι: «Θα πάω σπίτι και θα τσιμπιέμαι»

Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν πανευτυχής με το ντεμπούτο του με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο φιλικό απέναντι στην Ιρλανδία και δήλωσε πως θα πάει σπίτι του και θα τσιμπάει τον εαυτό του, αφού ακόμη δεν πιστεύει πως αγωνίστηκε έστω και 15' με το εθνόσημο.  

«Προφανώς και πετάω στα σύννεφα. Ήταν κυριολεκτικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το να μπω αντί του Γουέιν ειδικά... Μπήκα στο ματς, το απήλαυσα και προσπάθησα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Μίλησα λίγο με τον προπονητή πριν και το πλάνο ήταν να κάνω ότι έχω κάνει και για την Λέστερ μέσα στην σεζόν για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, αλλά παραμείναμε αήττητοι από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία εβδομάδα για το παιχνίδι με την Σλοβενία και αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε. Ευελπιστώ πως θα κερδίσουμε.

Θα επιστρέψω σπίτι και θα αρχίσω να τσιμπιέμαι. Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω μέχρι να συναντηθούμε και πάλι. Θα κάνω τα πάντα για να παίξω βασικός. Θα δώσω το 100% στις προπονήσεις και ελπίζω αυτό να ικανοποιήσει τον προπονητή και μου δώσει την ευκαιρία. Το να προπονούμαι με τους καλύτερους στην Αγγλία, μόνο καλό μου κάνει» δήλωσε.